0 items
zoek

Boxsprings

Boxsprings

Boxsprings

Een boxspring wordt steeds populairder in de slaapkamer. Geen wonder. Een boxspring is naast uiterst comfortabel ook erg mooi. U heeft bovendien de keuze uit diverse merken, modellen, afmetingen, materialen en kleuren. Bij Eijerkamp in Zutphen staan onze adviseurs klaar voor deskundig advies op maat. Lees verder >

Boxspring Kiruna
Auping Boxspring Kiruna op aanvraag
Auping actie >
Quickview
Boxspring Nummer 10
Eastborn Boxspring Nummer 10 2249,-
Eastborn actie >
Quickview
Boxspring Smart Sydney
Eastborn Boxspring Smart Sydney 2999,-
Eastborn actie >
Quickview
Boxspring Criade
Auping Boxspring Criade op aanvraag
Auping actie >
Quickview
Boxspring North
Tempur Boxspring North vanaf 5500,-
Tempur actie >
Quickview

Boxsprings

Heerlijk liggen doet u op een boxspring. Zo lekker, dat u het niet meer op wil staan.. Slapen zoals in een hotel, maar dan bij u thuis! Een goede nachtrust is belangrijk om fit en vol energie de dag te beginnen. De luxe bedden staan bekend om het sublieme comfort in combinatie met een luxe uitstraling Een boxspring is een matras met metalen spiraalveren en schuim dat uitstekend ventileert. Het sublieme comfort is te danken aan het dubbele matras bovenop het boxspring onderstel. Door deze samenstelling wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld en uw lichaam beter ondersteund. Bent u slecht ter been? Door de hogere instap  van een boxspring stapt u gemakkelijk in en uit bed.

Mogelijkheden

Ook zo’n kingsize bed in uw slaapkamer? Bij Eijerkamp vindt u een ruim aanbod matrassen die zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. De boxsprings van Tempur bieden herstel, comfort en rust. Voor het slapen gaan nog even tv kijken of een boek lezen? Voor extra luxe kiest u voor een boxspring met verstelbare hoofd- en voeteneind. Het zoeken naar de beste boxspring kan nog een lastige opgave zijn. Eastborn Nr.10 is al voor de 3e keer op rij als beste uit de test door de Consumentenbond. Een boxspring met een moderne en luxe uitstraling die ook nog eens uiterst zacht en comfortabel ligt. Eastborn staat bekend om de goede prijskwaliteitsverhouding, lichaamsondersteuning en prijskwaliteitsverhouding. Een boxspring moet natuurlijk ook mooi staan binnen de slaapkamer. De stijlvolle Boxspring Criade van Auping valt door het prachtige design. Bij ons vindt u een divers aanbod boxsprings, naar ieders wens. Of u nu kiest voor een eenpersoons boxspring of een tweepersoons boxspring, met een hard of zacht comfort.

Boxspring kopen

Graag een nieuwe boxspring kopen, maar geen idee welke bij uw wensen past? Kom gerust even proef liggen op onze slaapafdeling in een van onze winkels! Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis consult van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Of wacht u op een boxspring aanbieding? Houd dan onze aanbiedingen in de gaten!