0 items
zoek

Banken en hoekbanken

Banken

Banken

Een bank moet comfortabel zijn, passen bij uw inrichting en voldoen aan uw persoonlijke wensen. U heeft bij Eijerkamp keuze uit talloze bankstellen. Zo kiest u bij ons uit een 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank of een hoekbank. In diverse afmetingen en materialen, de keuze is divers. Gelukkig helpen onze ervaren adviseurs u graag verder voor een bank naar wens! Lees verder >

Bank Blizz
Design on Stock Bank Blizz vanaf 1799,-
Design on Stock actie >
Quickview
Bank Ego
Rolf Benz Bank Ego op aanvraag
Rolf Benz actie >
Quickview

Bankstellen

Een bankstel naar wens

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor het samenstellen van geschikte bankstellen. Zo kunt u uw woning volledig naar wens inrichten. Veel ruimte in de woonkamer? Kies voor een hoekbank, die u op verschillende manieren samen kan stellen. Met het hele gezin of samen met vrienden en familie gezellig op de bank. Met het zoeken naar een geschikt bankstel loopt u tegen een aantal punten aan. Wat past er in mijn woonkamer? Eén zitbank, hoekbank of meerdere banken? En welk materiaal is voor mij geschikt?

Tal van mogelijkheden

Qua materialen en stijlen zijn er tal van mogelijkheden. De meeste bankstellen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Houdt u van een landelijke sfeer? De banken en hoekbanken van Henders en Hazel passen perfect in een landelijk interieur. Bij Montel kunt u terecht voor bankstellen met strakke lijnen, perfect voor een modern interieur. De design banken van Leolux zijn een lust voor het oog. Kiest u voor stof of leer? Een leren bank heeft meer onderhoud nodig, dan een stoffen bank. Terwijl stof in het algemeen meer comfort biedt.   

Bank of hoekbank online bestellen

Wilt u graag een bank kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Bij Eijerkamp kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies. Ons team zal u advies geven over het juiste bankstel of hoekbank voor uw interieur, passend bij uw woonstijl en budget. Bestel online in onze webshop of vraag een offerte aan. En wilt u graag even proefzitten? Bezoek een van onze winkels!