Skip to content
LABEL Vandenberg Kameo Bank
LABEL Vandenberg Kameo Bank
Vanaf 2790.-
Vergroten
  • LABEL Vandenberg Kameo Bank
1/14
Item 1 of 14

LABEL Vandenberg Kameo Bank

Vanaf 2790.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over LABEL Vandenberg Kameo Bank

Bank Kameo van Label is een ontwerp van designer Gerard van den Berg (1947). In zijn creaties probeert hij zoveel mogelijk bij het pure ontwerp te blijven, met liefde voor natuurlijke materialen en vormen. Kameo heeft een actieve zit door de rugkussens die bestaan uit metalen frames gevuld met koudschuim. Deze lijken los, maar zijn bevestigd aan de bank en leunen op de armleuning, waarbij een lendensteun wordt gecreëerd. Hierdoor blijven de rugkussens het lichaam door de jaren heen goed ondersteunen en geniet je van een heerlijk zitcomfort.

De bank is leverbaar als fauteuil, 2-zitsbank, 3-zitsbank én biedt ruime mogelijkheden voor een hoekopstelling naar wens. Kies daarnaast voor rugkussens in een lagere uitvoering, met of zonder oren.

Vraag een online offerte aan of kom langs in onze woonwinkels. Onze adviseurs helpen graag bij het samenstellen van een nieuw zitmeubel!

LABEL Vandenberg Kameo Bank
LABEL Vandenberg Kameo Bank