• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bijzettafel Utensils: een praktische bijzetter uit de collectie van Dutch designmerk Arco. Het organisch gevormde tafelblad staat op een elegante, ranke voet welke uit te voeren is in verschillende hoogtes. Optioneel is bijzettafel Utensils ook verkrijgbaar met een in hoogte verstelbare functie. Dit maakt het ontwerp multifunctioneel.

Bijzettafel Utensils wordt vervaardigd uit massief eiken- of notenhout en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De tafel is uit te voeren in verschillende Arco (lak)afwerkingen. Ontdek de mogelijkheden van de Arco Utensils in onze woonwinkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1596698
Breedte 32 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 40 cm
Kleur Naturel
Materiaal Hout
Vorm Rechthoekig
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Arco