Skip to content
Arco Trestle Eettafel
Arco Trestle Eettafel
Vanaf 5815.-
Vergroten
  • Arco Trestle Eettafel
1/17
Item 1 of 17

Arco Trestle Eettafel

Vanaf 5815.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Arco Trestle Eettafel

Handgemaakt met hout uit eigen regio: eettafel Trestle van Arco. Eetkamertafel Trestle is door ontwerper Jorre van Ast getransformeerd van een schragentafel uit de werkplaats naar een stijlvolle tafel om aan te leven. Trestle is gemaakt van hout uit Nederland en Duitsland, waardoor de eetkamertafel een waardevolle aanwinst is voor de Local Wood collectie. De duurzame eettafel is tevens gebruiksvriendelijk, waarbij de tafel met de hand eenvoudig verstelbaar is van 71 tot 78 centimeter hoog.

Meer visite over? Eettafel Trestle is voorzien van een schakeling, hierdoor kan een enorm lange houten tafel neergezet worden. Naast de mogelijkheden in diverse afmetingen, kan Trestle uitgevoerd in talloze materialen en kleuren. Creëer via deze weg jouw ideale eettafel en laat je adviseren over eetkamertafel Trestle van Arco in onze woonwinkels!

Arco Trestle Eettafel
Arco Trestle Eettafel