• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Come Together is de revolutionaire opvolger van de bekende zaklamp. Deze transparante tafellamp ligt comfortabel in de hand en kan tot 16 uur gebruikt worden zonder netspanning! Tafellamp Come Together beschikt over een geïntegreerde LED lichtbron, is oplaadbaar via een USB en uitgevoerd met een dimmer. Verkrijgbaar in de uitvoeringen aluminium, koper en wit.

Kenmerken
Artikelnummer 1586014
Hoogte 26,5 cm
Diameter 10 cm
Kleur Aluminium
Bijzonderheden LED
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Artemide
Aantal
225,-