• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Artifort Bras Easy Chair is ontwerp van industrieel designer Khodi Feizer, winnaar van verscheidene adwards en zijn werken zijn wereldwijd te zien in diverse tentoonstellingen en publicaties. Voor Artifort creëerde de designer een compacte en elegante fauteuil met een heerlijk zacht zitcomfort!

In het ontwerp van deze fauteuil voor Artifort werd de designer geïnspireerd op de natuurlijke ligging van de arm. Hierdoor zijn de armleuningen niet haaks tegen de rugleuning aangezet, maar in de natuurlijke vorm van uw arm. Daarnaast zijn de zitting, rugleuning en armleuning eerst afzonderlijk van elkaar gestoffeerd en daarna met elkaar in verbinding gebracht. De Bras Easy Chair fauteuil van Artifort vormt zich als een groot kussen om u heen, voor heerlijk cocoonen!

Stel naar wens samen
De Bras Easy Chair is leverbaar in diverse stoffen, met een 4-teens draaibaar onderstel in gepoedercoat metaal of met 4 eiken houten poten, zoals in naturel olie. Het metalen onderstel is daarnaast leverbaar in diverse kleuren. Ook verkrijgbaar als bank of fauteuil met een hoge rug. Standaard geleverd met voetdoppen. Getoond model is uitgevoerd in stof Coda 632 in kleur lichtroze en voorzien van een 4-poot onderstel.

Laat u adviseren over de Artifort Bras Easy Chair fauteuil in een van onze winkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1538974
Breedte 90 cm
Diepte 73 cm
Hoogte 70 cm
Maat Stof
Kleur Roze
Comfort Normaal
Uitvoering Ja
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Artifort