Skip to content
Artifort Pala Giro Fauteuil
Artifort Pala Giro Fauteuil
Vanaf 2071.-
Vergroten
  • Artifort Pala Giro Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Artifort Pala Giro Fauteuil

Vanaf 2071.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Artifort Pala Giro Fauteuil

Fauteuil Pala Giro is een ontwerp van de Italiaanse designer Luca Nichetto voor Artifort. Het ontwerp werd in 2017 gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile in Milaan. De fauteuil is zo ontworpen dat het de vormen van het menselijk lichaam volgt en daardoor een zeer prettig zitcomfort heeft. Het opvallende aspect van de stoel is dat deze volledig gestoffeerd is, inclusief de voet waarop deze staat. Pala Giro doet het door het unieke ontwerp goed in zowel zakelijk vertrekken zoals wachtruimtes en hotels als in woonomgevingen. De fauteuil is getoond in groen, maar is tevens verkrijgbaar in talloze andere hoogwaardige stofsoorten. Vraag een offerte aan en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1625435
Breedte 76 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 86 cm
Vorm Rond
Materiaal Stof
Kleur Groen
Merk Artifort
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer