Skip to content
Artifort Terp Poef
Artifort Terp Poef
Vanaf 492.-
Vergroten
  • Artifort Terp Poef
1/6
Item 1 of 6

Artifort Terp Poef

Vanaf 492.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Artifort Terp Poef

Poef Terp uit de collectie van het designmerk Artifort komt van de hand van designers Mike & Maaike en is geïnspireerd op Friese terpen. De zachte, ronde vormen lijken als het ware uit de grond te komen net als echte terpen. De poef is voorzien van 3 verticale stiknaden die de rondingen nog eens extra benadrukken. De poef is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en is volledig gestoffeerd. Daarnaast is er de keuze uit een uitgebreide collectie stofsoorten waardoor het makkelijk wordt wat kleur toe te voegen aan een ruimte. Ontdek de mogelijkheden van poef Terp van Artifort in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1615718
Breedte 62 cm
Hoogte 30 cm
Materiaal Stof
Kleur Roze
Merk Artifort
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer