Skip to content
Artifort Track Elementenbank
Artifort Track Elementenbank
Vanaf 7877.-
Vergroten
  • Artifort Track Elementenbank
1/21
Item 1 of 21

Artifort Track Elementenbank

Vanaf 7877.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Track Elementenbank

Een iconisch design door ontwerper Jonas Bjerre-Poulsen van Norm Architects voor Artifort: modulaire bank Track. De twee organische, rotsachtige delen van Track zijn ontworpen met het oog op uitmuntend zitcomfort om aan ieders behoeften te voldoen, waarbij de rugleuning op speelse wijze op de zitting balanceert. Zo vormen deze twee elementen samen een comfortabel zitlandschap van kleine eilanden die ontworpen zijn als organische druppels die direct in het oog springen. De massieve schuimconstructie van de modules doet hier nog een schepje bovenop: het creëert volumineuze contouren en tilt het comfort naar een hoger niveau.

Dankzij de keuze uit een breed scala aan stof- en leersoorten, elementen die eindeloos te combineren zijn en talloze opties zoals losse armleuningen en elektrificatie-oplossingen is Track volledig naar eigen woon- en comfortwensen samen te stellen. Zo voldoet de modulaire bank aan ieders behoefte en geeft het meubel volledige vrijheid om moeiteloos naar iedere ruimte en situatie te vormen. Vraag nu online een offerte aan of ontdek alle mogelijkheden van Artifort Track in onze woonwinkel in Zutphen! Onze adviseurs helpen je graag.
  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Artifort Track Elementenbank
Artifort Track Elementenbank
Meer uit de Track serie Bekijk ook Meer uit deze serie