Skip to content
Artifort Tulip Midi Fauteuil
Artifort Tulip Midi Fauteuil
Vanaf 2022.-
Vergroten
  • Artifort Tulip Midi Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Artifort Tulip Midi Fauteuil

Vanaf 2022.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Tulip Midi Fauteuil

Naar een ontwerp van Pierre Paulin (1927-2009) de Artifort Tulip Midi fauteuil. De designer was jarenlang een van de vaste ontwerpers van Artifort en zijn creaties staan bekend om de tijdloze en moderne uitstraling. Zijn werk is te zien in musea over de hele wereld en hij stond bekend als de man die van design kunst maakte.

Het model van de Tulip Midi is al in 1960 tot stand gekomen en de armleuningen zijn geïnspireerd op de bladeren van een tulp. Het middelgrote formaat is de perfecte maat tussen de Little Tulip eetkamerstoel en de royale Tulip fauteuil.

Stel naar wens samen
Voor de bekleding van de Tulip Midi heeft u keuze uit diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten in verschillende kleuren. Daarnaast is het onderstel leverbaar in zowel een draaibare schijf als kruisvoet onderstel. De schijf is vervaardigd uit gepolijst aluminium met een chromen zuil en ook leverbaar in poedercoat. Het kruisvoet onderstel is vervaardigd uit gepolijst RVS of poedercoat.

Kom proef zitten op de Artifort Tulip Midi fauteuil in een van onze winkels!