gratis verzending vanaf € 500
Auping Adagio Matras
Auping Adagio Matras
Vergroten
  • Auping Adagio Matras
1/7
Item 1 of 7

Auping Adagio Matras

Levertijd: Meer dan 12 weken
Slaap Experience Centers Eijerkamp open op afspraak

Slaapadvies? Wij zijn open op afspraak!

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Adagio Matras

Auping Adagio pocketvering matras  biedt een optimale en gelijkmatige ondersteuning van de contouren van het lichaam, is zeer veerkrachtig en voelt zacht aan. Voor een gewichtloze en zorgeloze nachtrust!

De Dryfeel drukverdeler van dit Auping matras verbindt de overgang tussen de 5 verschillende comfortzones, waardoor de druk van het lichaam gelijkmatig verdeeld wordt. Daarnaast zorgen het gaatjespatroon van de latex Perfo comfortlaag, de kern van DPPS pocketveren en het Auping 3D breisel voor een uitstekende ventilatie. Adagio van Auping is Cradle to Cralde gecertificeerd, dit houdt in dat de matras voor meer dan 50% uit hergebruikte of her te gebruiken materialen bestaat.

Informatie Auping Adagio:
- Ergonomische kern van DPPS pocketveren (12 cm hoog).
- 5 comfortzones; stevig voor de heupen en onderrug en zachter voor de schouders, benen en het hoofd.
- Comfortlaag bestaande uit latex Perfo (20% natuurlatex).
- Onderlaag van een open structuur van schuim en een antraciet viltbodem.
- Voorzien van standaard tijk (niet wasbaar), optioneel mogelijk met afneembare en wasbare tijk.
- Tijk bevat geen wol, ideaal voor mensen met een allergie.
- De Adagio hoeft niet gekeerd te worden.
- Verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: soepel, medium en stevig.
- Hoogte 20 cm
- Maximale draaggewicht  100 kg
- Lange levensduur
- 5 jaar garantie
- 100 dagen proefliggen

Adagio is leverbaar in diverse maten, in breedte variërend tussen 70 en 200 cm en in lengte variërend tussen 190 en 220 cm.

Kom proef liggen in onze Auping Plaza in Zutphen of Auping Select Store in Veenendaal en laat u deskundig adviseren over de Auping Adagio matras!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1526450
Hoogte 20 cm
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer