gratis verzending vanaf € 500
Auping Auronde Bed
Auping Auronde Bed
Vanaf 1785.-
Vergroten
  • Auping Auronde Bed
1/12
Item 1 of 12

Auping Auronde Bed

Vanaf 1785.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Auronde Bed

Het Auronde bed van Auping bestaat al meer dan 45 jaar en behoort tot de echte design klassiekers. Om dat te vieren hebben industrieel designer Frans de la Haye (1943) en Auping de Auronde een update gegeven: een nieuw modern hoofbord, nieuwe fineren en een nieuw kleurenpallet (onder andere Skin en Night Blue).

Bijzonder aan de vernieuwde Auronde zijn de kenmerkende aluminium oogjes die nu ook in een matchende of contrasterende kleur mogelijk zijn. Daarnaast is het 15-laags beukenhout verrijkt met klassiek noten- of stoer eikenfineer (in vier nieuwe beitskleuren).

Vanwege het heldere en strakke lijnenspel in combinatie met de rond gevormde poten en het herkenbare oog is het eigentijdse design van de Auronde bekroond met de erkenning ´Goed Industrieel Ontwerp’. Model Auping Auronde is C2C Silver gecertificeerd, dat wil zeggen dat meer dan 50% van de gebruikte materialen hergebruikt of her te gebruiken is. Daarnaast is het bed voor een groot deel met de hand vervaardigd, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Voordelen Auping Auronde bed:
- Lange technische levensduur
- Mogelijk als deelbed
- Spiraalbodem met 80% open structuur verzekert u van goede ventilatie
- Meer dan 10.000 drukpunten voor ondersteuning van uw lichaam
- 100 dagen proefliggen

Auronde van Auping is zowel verkrijgbaar als een eenpersoons- of tweepersoonsbed. 
Eenpersoonsbed in de afmetingen: 80x220 - 120x220
Tweepersoons bed in de afmetingen: 140x200 - 200x220

Mogelijkheden:
- Keuze uit maar liefst 16 verschillende kleuren.
- In drie verschillende hoogtes 34, 5 cm, 41, 5 cm en 48 cm hoog (comfortabele hogere instap).
- Auronde is verkrijgbaar in beits-, vollak- en hoogglanskleuren.
- Vlakke of (elektrisch) verstelbare bedbodem.
- Keuze uit 1, 2 of 3 motorig bedbodem.
- Mogelijk met speciaal ontworpen hoofdeind.
- Verkrijgbaar in deelbare 2-persoons uitvoering wat opmaken en schoonmaken vergemakkelijkt.
- Voorzie de Auronde van een functionele achterwand met geïntegreerde kasten.
- Mogelijk in een extra hoge 1-persoons uitvoering, zodat u gemakkelijk in en uit uw Auronde kunt stappen (seniorenbed).
- Voorzie het bed van de Aureo bedlampen: voorzien van dimmer en aan de onderzijde van de staander zit een vloerlampje dat op de vloer schijnt en u ’s nachts begeleidt van en naar het bed.
- Optioneel: Auronde tafel, mogelijk voor elke hoogte.
- Met het achterelement geeft u de Auronde een onderscheidende uitstraling.
- Voorzie de Auronde van een topmatras voor extra comfort!

Proef liggen op het Auping Auronde bed in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen of de Auping Studio in Veenendaal? Bezoek onze winkels voor deskundig advies!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1638520
Breedte 160 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Hout
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen