Skip to content
Auping Auronde Bed
Auping Auronde Bed
Vanaf 1955.-
Vergroten
  • Auping Auronde Bed
1/17
Item 1 of 17

Auping Auronde Bed

Vanaf 1955.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Auronde Bed

Het Auping Auronde bed is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Frans de la Haye en werd in 1973 geïntroduceerd. Destijds een revolutionair ontwerp dankzij de toepassing van ronde vormen en felle kleuren. 

Ieder Auronde bed is opgebouwd uit maar liefst 15 lagen beukenhout in combinatie met aluminium verbindingselementen. Dit oersterke samenspel van materialen vormt als sinds de introductie van het bed de basis van het ontwerp. Zo gaat het bedframe jaren mee, een duurzame keuze. Iedere Auping Auronde wordt met de hand gemaakt in de Auping Fabriek in Deventer waar handwerk en vakmanschap elkaar ontmoeten op topniveau. Zo wordt de hoge kwaliteitsstandaard gewaarborgd.

Net als de andere bedden uit de collectie van Auping is ook de Auronde voorzien van een spiraalbodem, gemaakt van gevlochten staal waardoor het een fijne, open structuur heeft. Dankzij deze techniek ventileert de bedbodem extra goed. De Auping Auronde is te combineren met alle matrassen uit de Auping collectie.

Met de keuze uit zeventien verschillende kleuren en aluminium oogjes in een matchende of juist contrasterende tint is het design van Auping Auronde volledig af te stemmen op jouw wensen. De collectie kent daarnaast diverse accessoires om jouw Auronde compleet te maken, te weten: een achterelement, hoofdbord en bijpassend tafeltje.

Mogelijkheden Auping Auronde bed:
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen één- en tweepersoonsbedden
- Optioneel elektrisch verstelbaar
- Verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes
- Optioneel leverbaar als deelbaar tweepersoonsbed
- Te combineren met alle Auping spiraalbodems en matrassen

Ontdek de talloze mogelijkheden en ervaar het comfort wat het Auping Auronde bed te bieden heeft in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp. Onze slaapexperts voorzien je graag van een advies op maat.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1638520
Breedte 160 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Hout
Merk Auping
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer