gratis verzending vanaf € 500
Auping Comfort 4-season Dekbed
Auping Comfort 4-season Dekbed
Vergroten
  • Auping Comfort 4-season Dekbed
1/3
Item 1 of 3

Auping Comfort 4-season Dekbed

Levertijd: 5-6 weken
Slaap Experience Centers Eijerkamp open op afspraak

Slaapadvies? Wij zijn open op afspraak!

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Comfort 4-season Dekbed

Comfort Natuur is een 4 seizoenen dekbed van Auping gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. Zowel het eendendons als de eendenveren zijn RDS gecertificeerd. Dankzij het dons voelt het dekbed heerlijk zacht en licht aan, biedt het een fijne constante temperatuur en zorgt het voor een goede vochtregulatie.

Voorzien van het Nomite® label en een zeer dichtgeweven tijk van 100% biologische katoen waardoor het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Dit dubbele dekbed biedt elk seizoen het perfecte slaapklimaat! Gebruik het zomerdekbed tijdens warme zomernachten, het All Year dekbed in de lente/herfst en koppel beide dekbedden aan elkaar in de winter. Dekbed Auping Comfort Natuur is verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Bezoek onze winkels voor advies over het Auping Comfort Natuur 4 seizoenen dekbed.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1548863
Maat 140x220
Materiaal Eendendons
Materiaal vulling Veren
Kleur wit
Merk Auping
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer