gratis verzending vanaf € 500
Auping Cresto Matras
Auping Cresto Matras
Vergroten
  • Auping Cresto Matras
1/8
Item 1 of 8

Auping Cresto Matras

Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Cresto Matras

De Auping Cresto pocketvering matras biedt u een perfecte combinatie van actieve ventilatie, ondersteuning en drukverlaging door de asymmetrische opbouw van de veren. Met extra zachte drukverlichting ter hoogte van de schouders, waardoor u beter wegzakt in het matras en een tijk die u aanpast naar het seizoen!

Dit matras is voorzien van een Latex Pura laag: een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal dat duurzaam wordt geproduceerd en exclusief voor Auping is gemaakt. En met de 3D-breisel drukverdeler worden de overgangen van de verschillende comfortzones gelijkmatig met elkaar verbonden, zodat het matras perfect aansluit bij de contouren van het lichaam. Daarnaast is 3D-breisel een zeer goed luchtdoorlatend breisel dat de ventilatie bevorderd.

De Auping Cresto behoort tot de eerste Cradle to Cradle geproduceerde matrassen ter wereld, gecertifieerd volgens een hoogwaardig duurzaamheidprogramma. Hierdoor hoeft u in ieder geval niet meer wakker te liggen over de opwarming van de aarde!

Informatie Auping Cresto:
- Ergonomische kern van DPPS pocketveren (12 cm hoog).
- 5 comfortzones; stevig voor de heupen en onderrug en zachter voor de schouders, benen en het hoofd.
- Comfortlaag bestaande uit Latex Pura (50% natuurlatex) en 1 cm 3D-breisel.
- Onderlaag van een open structuur van schuim en een antraciet viltbodem.
- Standaard voorzien van afneembare tijk met rits, in Warm of Cool.
- De Cool Tijk bevat geen wol, ideaal voor mensen met een allergie.
- De Cresto hoeft niet gekeerd te worden.
- Verkrijgbaar in vier verschillende hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.
- Hoogte 20 cm
- Lange levensduur
- 5 jaar garantie
- 100 dagen proefliggen

Cresto is leverbaar in de breedte variërend tussen 70 en 200 cm en in lengte variërend tussen 190 en 220 cm. De matras is tevens als tweepersoons uitvoering te verkrijgen met twee losse kernen. Dit is dus één Auping matras met twee verschillende hardheden. Mocht uw partner een andere hardheid prefereren, dan hoeft u geen concessies meer te doen.

Bezoek onze Auping Plaza in Zutphen of Auping Select Store in Veenendaal en laat u deskundig adviseren over de Auping Cresto matras!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1526417
Hoogte 20 cm
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer van dit merk Auping Meer van dit merk