gratis verzending vanaf € 500
Auping Deluxe Topmatras
Auping Deluxe Topmatras
Vergroten
  • Auping Deluxe Topmatras
1/3
Item 1 of 3

Auping Deluxe Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Deluxe Topmatras

Op de Auping Deluxe topper, met een kern van Latex Perfo, ervaart u een heerlijk zacht en veerkrachtig ligcomfort. Latex Perfo is geperforeerde latex dat voor 20% uit natuurlatex bestaat. Door het gaatjespatroon is de Deluxe extra ventilerend en het ademende materiaal loopt door tot aan de zijkant.

De topper heeft een zilveren bies aan de boven- en onderzijde en is voorzien van een fixeersysteem, zodat deze aan de matras bevestigd kan worden.

Eigenschappen Auping Deluxe:
- Kern: 5 cm Latex Perfo
- Bovenkant: breisel: 36% viscose, 64% polyester
- Onderkant: 100% polyester (doorlatend materiaal)
- Standaard voorzien van afritsbare en wasbare tijk
- Allergievrij: de topper bevat geen wol
- Hoogte: 8 cm
- Levensduur 5 tot 6 jaar

Deluxe is leverbaar in breedtes variërend tussen 80 en 200 cm en in de lengtematen 200, 210 en 220 cm. Ook mogelijk in een splittopper variant.

Laat u deskundig adviseren in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen of de Auping Studio bij Eijerkamp Veenendaal over de Deluxe topper.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1547775
Breedte 180 cm
Hoogte 8 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Latex
Kleur wit
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer