Skip to content
Auping Evolve Matras
Auping Evolve Matras
Vanaf 1095.-
Vergroten
  • Auping Evolve Matras
1/13
Item 1 of 13

Auping Evolve Matras

Vanaf 1095.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Evolve Matras

Matras Evolve van Auping: het eerste volledig circulaire en best ventilerende matras ter wereld. De matras is enkel vervaardigd uit staal en polyester. Twee volledig recyclebare materialen, samengebracht zonder schuim en lijm, welke keer op keer kunnen worden hergebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe matrassen. Doordat de Evolve is opgebouwd uit pocketveren en geen schuim of latex bevat, is het matras extra ventilerend en zal je minder transpireren. Een verademing voor jou en voor de wereld.

Het Auping Evolve matras heeft drie zones met asymmetrisch opgebouwde pocketveren. Elke zone biedt ondersteuning aan of de schouders, of de heupen of de taille. Doordat de schouderzone relatief zacht is, de heupzone een gemiddelde hardheid heeft en de taillezone wat harder is, is Evolve van Auping uitermate geschikt voor mensen met een smalle taille. Daarnaast ben je met de comfortlaag van 3D gebreid polyester aan de bovenzijde van het matras elke nacht verzekerd van een heerlijke nachtrust. Deze laag is zeer elastisch en flexibel en sluit daardoor naadloos aan op het lichaam. Hierdoor biedt het Evolve matras van Auping gedurende de hele nacht een optimale ergonomische ondersteuning.

Mogelijkheden Auping Evolve matras
Het Evolve matras van Auping is verkrijgbaar in drie verschillende comforttypes: soft, medium en stevig. Als vanzelfsprekend is het matras te verkrijgen in diverse maatvoeringen. Indien jij en je bedpartner verschillende hardheden nodig hebben, is het mogelijk deze twee comforttypes samen te brengen in één tweepersoonsmatras. Ontdek het innovatieve, volledig circulaire Evolve matras van Auping in de Auping Studio Eijerkamp Zutphen en de Auping Studio bij Eijerkamp in Veenendaal. Onze slaapexperts voorzien je graag van een persoonlijk slaapadvies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1612653
Materiaal Staal, polyester
Comfort Soft/medium/stevig
Merk Auping
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen