Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Auping Maestro Matras
Auping Maestro Matras
Vergroten
  • Auping Maestro Matras
1/5
Item 1 of 5

Auping Maestro Matras

Levertijd: Meer dan 6 weken

Actie Gratis hotelovernachting bij aanschaf Auping bed

Geniet nu van een gratis hotelovernachting bij aankoop van een Auping bed! Heb jij heerlijk geslapen in je Auping hotelbed in het Mabi, Kaboom, Marienhage of The Green Elephant Hotel? Thuis kan je net zo lekker slapen op je eigen Auping bed! Koop jij na je overnachting in een van de deelnemende hotels een Auping bed of matras, dan ontvang je de kosten van je overnachting retour!


Slaapadvies op maat

Bij de keuze van een passend matras tot een compleet slaapsysteem in het Slaapadvies Atelier.

meer info

Eijerkamp vertelt over Auping Maestro Matras

Maestro pocketvering matras van Auping is uitgerust met maar liefst vijf comfortzones, met een dubbele ondersteunende schouderzone voor extra drukverlaging.

Daarnaast is het Auping matras voorzien van een ventilatiebodem met een zeer open structuur, dat bijdraagt aan de hygiëne en het vochtklimaat. De 3D-drukverdeler in de Auping Maestro matras is voorzien van een harmonica werking ter hoogte van de schouders. Door de opengewerkte kanalen is op deze plaats het materiaal extra flexibel. Dit zorgt in combinatie met de schouderzone voor een effectieve ondersteuning.

De Auping Maestro behoort tot de eerste Cradle to Cradle geproduceerde matrassen ter wereld, dat wil zeggen dat de matras gecertificeerd is volgens een zeer hoogwaardig duurzaamheidsprogramma.

Informatie Auping Maestro:
- Ergonomische kern van DPPS pocketveren (14 cm hoog).
- 5 comfortzones; stevig voor de heupen en onderrug en zachter voor de schouders, benen en het hoofd.
- Visco schouderzone
- Comfortlaag van Latex Pura (50% natuurlatex) en 1 cm 3D-breisel.
- Onderlaag van een open structuur van schuim en een antraciet viltbodem.
- Standaard voorzien van afneembare tijk met rits, in Cool.
- De Cool tijk bevat geen wol, ideaal voor mensen met een allergie.
- De Maestro hoeft niet gekeerd te worden.
- Verkrijgbaar in vier verschillende hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.
- Hoogte 22 cm
- Lange levensduur
- 5 jaar garantie
- 100 dagen proefliggen

Matras Maestro is leverbaar in de breedte variërend tussen 70 en 200 cm en in lengte variërend tussen 190 en 220 cm. De matras is tevens als tweepersoons uitvoering te verkrijgen met twee losse kernen. Dit is dus één Auping matras met twee verschillende hardheden. Mocht uw partner een andere hardheid prefereren, dan hoeft u geen concessies meer te doen.

Bezoek onze Auping Plaza in Zutphen of Auping Select Store in Veenendaal en kom proef liggen op de Auping Maestro matras!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1526498
Hoogte 22 cm
Materiaal Pocketvering
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer