Skip to content
Auping Noa Daybed
Auping Noa Daybed
Vergroten
  • Auping Noa Daybed
1/10
Item 1 of 10

Auping Noa Daybed

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Noa Daybed

Daybed Noa van Auping is het zusje van designbed Noa uit de collectie van het Nederlandse Auping. Een ontwerp van de Deense architect en ontwerpster Eva Harlou, afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture.

Net als het bedframe is ook daybed Noa van Auping vervaardigd uit oersterk beukenhout en wordt dit ontwerp gekenmerkt door zijn luchtige uitstraling. Zo geniet je ook in de woonruimte van een oase van rust. Harlou: “De eenvoudige en functionele details geven het bed zijn kenmerkende uitstraling. Het ontwerp omarmt ons dagelijks leven en alle magische momenten die daarbij horen. Gekaderd in een functioneel en verantwoord ontwerp”. 

Om het design van daybed Noa van Auping passend te maken bij de persoonlijke woonwensen, is het te voorzien van een speciaal ontworpen, gestoffeerd en slank matras met bijpassende kussenrol. Bekleed met stof Clara van Kvadrat, uit te voeren in negen verschillende kleuren. Het frame van het daybed is af te werken in één van de zes Auping beitskleuren.

Ontdek daybed Noa van Auping nu in onze Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal.

Auping Noa Daybed
Auping Noa Daybed
Meer uit de Noa serie Bekijk ook
Meer uit de Noa serie Bekijk ook