gratis verzending vanaf € 500
Auping Prestige 4-season Dekbed
Auping Prestige 4-season Dekbed
Vergroten
  • Auping Prestige 4-season Dekbed
1/3
Item 1 of 3

Auping Prestige 4-season Dekbed

Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies? Wij zijn open

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Prestige 4-season Dekbed

Prestige Natuur is een 4 seizoenen dekbed van Auping gevuld met 100% hoogwaardige en verantwoorde Mazurische ganzendons. Mazurische ganzendons bestaat uit grote donsvlokken met een hoge vulkracht en een beter isolatievermogen dan eendendons. Dankzij het dons voelt het dekbed heerlijk licht en soepel aan, biedt het een fijne constante temperatuur en zorgt het voor een goede vochtregulatie.

Voorzien van het Nomite® label en een zeer dichtgeweven tijk van 100% biologische katoen waardoor het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Dit dubbele dekbed biedt elk seizoen het perfecte slaapklimaat! Gebruik het zomerdekbed tijdens warme zomernachten, het All Year dekbed in de lente/herfst en koppel beide dekbedden aan elkaar in de winter. 4 Seizoenen dekbed Auping Prestige Natuur is verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Bezoek onze winkels voor advies over het Auping 4 seizoenen dekbed Prestige Natuur.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1548868
Maat 140x220
Materiaal Ganzendons
Kleur wit
Merk Auping
Barcode 9900000338077
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer