gratis verzending vanaf € 500
Auping Prestige Rich Topmatras
Auping Prestige Rich Topmatras
Vergroten
  • Auping Prestige Rich Topmatras
1/3
Item 1 of 3

Auping Prestige Rich Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken
Slaap Experience Centers Eijerkamp open op afspraak

Slaapadvies? Wij zijn open op afspraak!

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen

Eijerkamp vertelt over Auping Prestige Rich Topmatras

Ervaar ultiem ligcomfort op de Auping Prestige Rich Topper, met een kern van Latex Pura. Dit materiaal bestaat voor 50% uit natuurlatex, een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal dat duurzaam wordt geproduceerd en exclusief voor Auping wordt gemaakt. Latex Pura heeft een gaatjespatroon, daardoor voelt de topper extra veerkrachtig en zacht aan en zorgt het materiaal voor extra ventilatie.

Voorzien van een gouden bies aan de boven- en onderzijde en een fixeersysteem, zodat de topper aan de matras bevestigd kan worden.

Eigenschappen Auping Prestige Rich:
- Kern: geperforeerd Latex Pura (50% natuurlatex)
- Bovenkant: breisel: 36% viscose, 64% polyester
- Onderkant: 100% polyester (doorlatend materiaal)
- Comfort: zacht
- Standaard voorzien van afritsbare en wasbare tijk
- Allergievrij: de topper bevat geen wol
- Hoogte: 10 cm
- Levensduur 5 tot 6 jaar

Prestige Rich is leverbaar in breedtes variërend tussen 80 en 200 cm en in de lengtematen 200, 210 en 220 cm. Ook mogelijk in een splittopper variant. Leverbaar in 3 uitvoeringen: Rich, Natural en Visco. 

Laat je deskundig adviseren in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen of bezoek de Auping Studio bij Eijerkamp Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1545023
Breedte 90 cm
Hoogte 10 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Latex
Kleur wit
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer