• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Somnox slaaprobot van Auping: ’s werelds eerste slaaprobot die je helpt met in slaap vallen, in slaap blijven en fris wakker worden. De robot heeft een breed scala aan effectieve functies en maakt gebruik van intelligente technologie om het lichaam op innovatieve wijze te ontspannen en stress te reduceren. Zo wordt de slaap niet alleen sneller gevat, maar slaap je ook dieper en langer. Lichaam en geest worden door de Somnox gekalmeerd waardoor iedere nacht van een optimale nachtrust kan worden genoten.
Somnox wordt geleverd inclusief kussensloop in de grijze kleur Lunax.

Simulatie van de ademhaling
Slaaprobot Somnox simuleert een rustige ademhaling die het tempo van de eigen ademhaling onderbewust beïnvloed. Het ritme van de robot is uitermate geschikt om mee in te slaap te vallen en wordt automatisch door het lichaam overgenomen wanneer de robot wordt vastgehouden: het ademhalingsritme wordt stabiel en langzaam en gaat over in een diepe ademhaling die helpt de stress in het lichaam te verminderen. De afname van het stresslevel in je lichaam maakt dat je kan genieten van een goede én lange nachtrust. Hierdoor slaap je niet alleen langer en beter, maar word je ook optimaal uitgerust weer wakker. Naast de ademhalingssimulatie kan Somnox ook rustgevende geluiden afspelen die helpen te ontspannen: de begeleidende meditatie, rustgevende muziek en hartslag geluiden stoppen op het moment dat de slaap wordt gevat.

Ontdek de innovatie functies van de Somnox slaaprobot in onze Auping Plaza in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1591600
Breedte 20,3 cm
Lengte 35,5 cm
Hoogte 12,7 cm
Kleur Lunax
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Auping