Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Auping Somnox Slaaprobot
Auping Somnox Slaaprobot
Vergroten
  • Auping Somnox Slaaprobot
1/8
Item 1 of 8

Auping Somnox Slaaprobot

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Meer dan 6 weken

Slaapadvies op maat

Bij de keuze van een passend matras tot een compleet slaapsysteem in het Slaapadvies Atelier.

meer info

Eijerkamp vertelt over Auping Somnox Slaaprobot

"

De Somnox slaaprobot van Auping: &rsquo s werelds eerste slaaprobot die je helpt met in slaap vallen, in slaap blijven en fris wakker worden. De robot heeft een breed scala aan effectieve functies en maakt gebruik van intelligente technologie om het lichaam op innovatieve wijze te ontspannen en stress te reduceren. Zo wordt de slaap niet alleen sneller gevat, maar slaap je ook dieper en langer. Lichaam en geest worden door de Somnox gekalmeerd waardoor iedere nacht van een optimale nachtrust kan worden genoten.
Somnox wordt geleverd inclusief kussensloop in de grijze kleur Lunax.

Simulatie van de ademhaling
Slaaprobot Somnox simuleert een rustige ademhaling die het tempo van de eigen ademhaling onderbewust beï nvloed. Het ritme van de robot is uitermate geschikt om mee in te slaap te vallen en wordt automatisch door het lichaam overgenomen wanneer de robot wordt vastgehouden: het ademhalingsritme wordt stabiel en langzaam en gaat over in een diepe ademhaling die helpt de stress in het lichaam te verminderen. De afname van het stresslevel in je lichaam maakt dat je kan genieten van een goede é n lange nachtrust. Hierdoor slaap je niet alleen langer en beter, maar word je ook optimaal uitgerust weer wakker. Naast de ademhalingssimulatie kan Somnox ook rustgevende geluiden afspelen die helpen te ontspannen: de begeleidende meditatie, rustgevende muziek en hartslag geluiden stoppen op het moment dat de slaap wordt gevat.

Ontdek de innovatie functies van de Somnox slaaprobot in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen.

"

Afmetingen & details

Artikelnummer 1591600
Breedte 20.3 cm
Hoogte 12.7 cm
Lengte 35.5 cm
Kleur Lunax
Merk Auping
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Somnox serie Bekijk ook Meer uit deze serie