gratis verzending vanaf € 500
Auping Somnox Slaaprobot
Auping Somnox Slaaprobot
Vergroten
  • Auping Somnox Slaaprobot
1/8
Item 1 of 8

Auping Somnox Slaaprobot

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Somnox Slaaprobot

De Somnox slaaprobot van Auping: &rsquo s werelds eerste slaaprobot die je helpt met in slaap vallen, in slaap blijven en fris wakker worden. De robot heeft een breed scala aan effectieve functies en maakt gebruik van intelligente technologie om het lichaam op innovatieve wijze te ontspannen en stress te reduceren. Zo wordt de slaap niet alleen sneller gevat, maar slaap je ook dieper en langer. Lichaam en geest worden door de Somnox gekalmeerd waardoor iedere nacht van een optimale nachtrust kan worden genoten.

Somnox wordt geleverd inclusief kussensloop in de grijze kleur Lunax.

Simulatie van de ademhaling
Slaaprobot Somnox simuleert een rustige ademhaling die het tempo van de eigen ademhaling onderbewust be&iuml nvloed. Het ritme van de robot is uitermate geschikt om mee in te slaap te vallen en wordt automatisch door het lichaam overgenomen wanneer de robot wordt vastgehouden: het ademhalingsritme wordt stabiel en langzaam en gaat over in een diepe ademhaling die helpt de stress in het lichaam te verminderen. De afname van het stresslevel in je lichaam maakt dat je kan genieten van een goede &eacute n lange nachtrust. Hierdoor slaap je niet alleen langer en beter, maar word je ook optimaal uitgerust weer wakker. Naast de ademhalingssimulatie kan Somnox ook rustgevende geluiden afspelen die helpen te ontspannen: de begeleidende meditatie, rustgevende muziek en hartslag geluiden stoppen op het moment dat de slaap wordt gevat.

Ontdek de innovatie functies van de Somnox slaaprobot in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1591600
Breedte 20.3 cm
Hoogte 12.7 cm
Lengte 35.5 cm
Kleur Lunax
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer