gratis verzending vanaf € 500
Auping Vivo Matras
Auping Vivo Matras
Vergroten
  • Auping Vivo Matras
1/7
Item 1 of 7

Auping Vivo Matras

Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Vivo Matras

Auping Vivo pocketvering matras is al meerdere malen door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste uit de test! De ondersteuning en de prijskwaliteitsverhouding waren doorslaggevend voor de winst.

Voorzien van een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en aparte heupzone gecombineerd met drukverlagend Visco Activ schuim dat zich vormt naar de contouren van de schouder en heup, waardoor de wervelkolom in de juiste positie komt. Daarnaast is de Vivo matras voorzien van een speciale temperatuur regulerende stof, dat u helpt af te koelen of op te warmen. Door het extra veerkrachtige, hoogwaardige en ventilerende Auping materiaal geniet u van een heerlijke onbezorgde nacht.

Informatie Auping Vivo:
- Ergonomische kern van DPPS pocketveren.
- 5 comfortzones; stevig voor de heupen en onderrug en zachter voor de schouders, benen en het hoofd.
- Comfortlaag van Latex Pura (50% natuurlatex) of Visco Activ.
- Onderlaag van een open structuur van schuim en een antraciet viltbodem.
- Standaard voorzien van afneembare tijk met rits, in Cool.
- De Cool tijk bevat geen wol, ideaal voor mensen met een allergie.
- De Vivo hoeft niet gekeerd te worden.
- Verkrijgbaar in vier verschillende hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.
- Hoogte 24 cm
- Lange levensduur
- 5 jaar garantie
- 100 dagen proefliggen

Matras Vivo is leverbaar in de breedte variërend tussen 70 en 200 cm en in lengte variërend tussen 190 en 220 cm. De matras is tevens als tweepersoons uitvoering te verkrijgen met twee losse kernen. Dit is dus één Auping matras met twee verschillende hardheden. Mocht uw partner een andere hardheid prefereren, dan hoeft u geen concessies meer te doen.

Bezoek onze Auping Plaza in Zutphen of Auping Select Store in Veenendaal en kom proef liggen op de Auping Vivo matras!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1526530
Hoogte 24 cm
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer van dit merk Auping Meer van dit merk