• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering

Auping

Auping

Auping

'Auping nights, better days'. Auping is al 125 jaar een specialist in bedden en boxsprings. Een boxspring, matras of bedbodem van Auping staat gelijk aan duurzaamheid en comfort. Bestel uw boxspring of bed u eenvoudig online, en ervaar hoe comfortabel slapen kan zijn. Of kom proef liggen in onze Auping Plaza in Zutphen of Auping Premium Store in Veenendaal! Lees verder >

Auping

Auping Plaza en Auping Premium Store

Bij Eijerkamp in Zutphen heten we u van harte welkom in onze Auping Plaza. Ontdek de complete Auping collectie met beddenboxspringsmatrassen, hoofdkussens en dekbedden. In onze vestiging in Veenendaal vindt u een uitgebreide selectie in de sfeervolle Auping Premium Store. Onze experts adviseren u over het juiste slaapcomfort en geven persoonlijk slaapadvies. Door een gratis consult door een onafhankelijk fysiotherapeut, geniet u weer van uw welverdiende nachtrust. Kom proef liggen bij de Eijerkamp Auping Plaza of Auping Premium Store.

Auping, 125 jaar expert in slapen

Auping staat al jaren bekend om haar unieke ventilatie. Daarnaast zijn het de ondersteuning en drukverlaging die een Auping night zo bijzonder maken. U vindt het complete assortiment Auping bedden, boxsprings, matrassen, spiraalbodems, dekbedden, kussens, kasten en accessoires voor uw slaapkamer onder één dak bij Eijerkamp. U heeft al een Auping Essential, bekroond voor duurzaamheid en design, compleet met bodem en matras vanaf € 1.510,-! Of kies voor het matras Auping Vivo, als beste uit de test voor de Consumentenbond! Naast de comfortabele bedden en matrassen vindt u in de collectie tevens luxe boxsprings van ultiem comfort zoals de Auping Criade, Auping Kiruna en de verschillende Original uitvoeringen. Geheel naar eigen wens samen te stellen door de diverse mogelijkheden.

Auping, geen bed ventileert beter

Auping dankt haar bekendheid aan haar unieke spiraalbodems. In 1888 bouwde smid Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed voor het ziekenhuis. De ‘stalen gezondheidsmatras’ vond meteen gretig aftrek. Het succesvolle spiraalbed leidde tot de toekenning van het predikaat ‘Koninklijk’ in 1988. De spiraalbodems verzekeren een goede ventilatie, ook in uw boxspring of bed. U kunt deze in elke gewenste kleur, stof, met hoofd- en/of voetbord bestellen.

Comfortabele ledikanten

De bedden van Auping staan bekend om het mooie design en ultiem comfort in één. Zoals de design klassieker Auping Auronde, met een bestaan van meer dan 35 jaar nog steeds het meest verkochte bed in Nederland. Of de Auping Royal, de eerste ledikant dat zich gedurende de slaap automatisch aanpast aan de slaaphouding, voor een ontspannen nachtrust. En met de modellen uit de Match collectie kunt u alle kanten op, van diverse hoofdborden tot spiraalbodems! Zoals de Auping Match Wood, voorzien van een houten omranding en gestoffeerde hoofdbordkussens. Maak kennis met het comfort van de Auping bedden en kom proef liggen op onze slaapafdeling.

Comfort in de slaapkamer

Het Auping Design Team zoekt naar de beste balans tussen uitstraling en comfort. Ze kiest bewust voor duurzame productiemethoden en streeft naar het gebruik van recyclebare en milieuvriendelijke materialen. De Auping Essential is als eerste bed ter wereld onderscheiden met een Cradle to Cradle® Silver certificaat. Ook voor haar matrassenlijn is Auping, als eerste beddenfabrikant van de wereld, bekroond met dit certificaat. Dit houdt in dat de matrassen, zoals Auping Cresto en Auping Maestro, vervaardigd zijn volgens een zeer hoogwaardig duurzaamheidsprogramma.

Duurzame marktleider

De meer dan 10.000 drukpunten in de spiraalbodem zorgen, in combinatie met DPPS pocketveren matras, voor de juiste ondersteuning van uw houding en een gelijkmatige verdeling van uw lichaamsdruk, zoals in de Auping Original. Dat betekent dat uw spieren en gewrichten zich optimaal ontspannen, u moeiteloos draait en comfortabel slaapt. Met de Comfortslide® kunnen ook uw heup- en schouderzones aan uw wensen worden aangepast. 

Ontdek de complete Auping collectie in onze winkels in Zutphen & Veenendaal.