Skip to content
Avolt Square 1 Stekkerdoos
Avolt Square 1 Stekkerdoos
Vergroten
  • Avolt Square 1 Stekkerdoos
1/14
Item 1 of 14

Avolt Square 1 Stekkerdoos

Levertijd: 3-4 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Avolt Square 1 Stekkerdoos

De Square 1 is naast praktisch ook een stijlvolle toevoeging in ieder interieur door het minimalistische kubusvormige design. De stekkerdoos heeft een magnetische bodem en is voorzien van 3M-tape, waardoor de stekkerdoos ook bevestigd kan worden op de muur of onder een bureau. De stekkerdoos is voorzien van 3-stekkeringangen en 2 USB poorten, waardoor je jouw apparaten snel en gemakkelijk tegelijkertijd kan opladen. 

Shop Square 1 uit de collectie van Avolt naast de getoonde versie in het grijs ook in andere kleuren online. 

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1652989
Breedte 7 cm
Hoogte 7 cm
Diepte 7 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Grey
Snoerlengte 180
Merk Avolt
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.