• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Hoeslakens

Hoeslaken

Hoeslaken

Een hoeslaken is een onderlaken dat bescherming biedt aan de matras en zorgt voor extra slaapcomfort en hygiëne. In onze collectie vindt u diverse hoezen in perkal of katoen, van merken als Vandyck en Essenza. Te combineren met verschillende dekbedovertrekken, van basic tot kleurrijk! Bestel uw nieuwe hoeslaken online of bezoek onze winkels. Lees verder >

Hoeslakens voor een heerlijke nacht

Hoeslaken voor het matras

Een hoeslaken bestaat uit vier hoeken met elastiek, waardoor deze strak om het matras heen getrokken kan worden. Niet alleen ter bescherming van het matras, maar ook om het slaapcomfort en de hygiëne te bevorderen. In onze collectie vindt u diverse merken zoals de kleurrijke onderlakens van PiP Studio, of kies voor de basic items van Vandyck.

Diverse onderlakens naar wens

Uiteraard is het van belang dat u kiest voor het juiste materiaal en dient het hoeslaken te passen bij het dekbedovertrek. De materialen katoen en perkal voelen heerlijk zacht en soepel aan. In de winter geeft een katoenen hoeslaken warmte gedurende de nacht en in de zomer is deze juist verkoelend. Het materiaal badstof heeft een absorberend vermogen, ideaal voor als u veel transpireert. Daarnaast zijn alle materialen goed wasbaar. Kies uit een diverse collectie van verschillende materialen, kleuren en afmetingen, van eenpersoons tot tweepersoons hoeslakens. 

Hoeslaken kopen bij Eijerkamp

Een hoeslaken gevonden die perfect past bij uw dekbedovertrek en van een materiaal naar wens? Bestel deze dan eenvoudig online of bezoek Eijerkamp Zutphen voor de complete collectie en laat u adviseren. Zo vindt u altijd een hoeslaken dat perfect past bij uw persoonlijke slaapwensen.