• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering

Washandjes

Washandje

Washandje

Met een washandje frist zich op of wast u zich onder de douche of in bad. Niet alleen handig, maar ook stijlvol in combinatie met een handdoek en gastendoekje op een schap of in een mand in de badkamer. Zoals de luxe washandjes van Vandyck, van kwalitatief hoogwaardig katoen dat lang mooi blijft. Bestel een washandje online of bezoek Eijerkamp Zutphen! Lees verder >

Washandjes van fijne materialen

Schoon en fris met washandjes

De washandjes uit onze collectie voelen heerlijk zacht aan en hebben een goed absorberend vermogen, waardoor zeep ruim over het lichaam verspreid kan worden. Na het douchen of badderen voelt u zich weer heerlijk schoon en fris. Zo zijn de luxe washanden van Vandyck vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig katoen en perfect te stylen in de badkamer, in combinatie met het andere badgoed uit de collectie. Of kies voor de tijdloze washandjes uit de collectie van Cinderella, leverbaar in verschillende (vrolijke) kleuren! 

Washandjes kopen bij Eijerkamp?

Bestel uw nieuwe washandjes eenvoudig online of maak kennis met de zachte materialen bij Eijerkamp Zutphen. Daarnaast vindt u in onze winkel de complete collectie van de verschillende merken, waardoor u nóg meer keuze heeft. Onze washandjes zijn perfect te combineren met de verschillende gastendoekjes en washandjes!