Skip to content
BePureHome Caleidoscoop Elementenbank
BePureHome Caleidoscoop Elementenbank
Vergroten
  • BePureHome Caleidoscoop Elementenbank
1/7
Item 1 of 7

BePureHome Caleidoscoop Elementenbank

Levertijd: 6-8 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over BePureHome Caleidoscoop Elementenbank

Stel een unieke elementenbank samen met de Caleidoscoop elementen van Be Pure Home. Caleidoscoop is de ideale bank om heerlijk op neer te ploffen en is helemaal naar wens samen te stellen. De elementen zijn voorzien van een dik zitkussen voor ultiem zitgemak. Naast getoond model zijn er nog diverse andere soorten elementen, om een goed passende bank samen te stellen die past in de woonruimte. De elementen zijn in diverse stoffen, kleuren en patronen te verkrijgen. Door het combineren van verschillende kleuren en patronen kan er een speels effect worden gecreëerd. Door het mixen en matchen past de Caleidoscoop elementenbank bij elke woonstijl. Shop Caleidoscoop elementenbank exclusief online en stel jouw droombank samen!

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 1649167
Breedte 90 cm
Hoogte 43 cm
Diepte 100 cm
Materiaal Velvet, Stof
Kleur Bouquet Off White
Montage Zelfmontage
Merk BePureHome
Woonstijl Landelijk

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer