Skip to content
BePureHome Muze 3-Zitsbank
BePureHome Muze 3-Zitsbank
1099.-
Vergroten
  • BePureHome Muze 3-Zitsbank
1/9
Item 1 of 9

BePureHome Muze 3-Zitsbank

1099.-
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over BePureHome Muze 3-Zitsbank

Muze uit de collectie van BePureHome is stijlvolle 3-zitsbank met zachte aardetinten. Met zijn strakke vormen en ronde armkussens is het een fijne bank om te relaxen. 

Een slanke uiterlijk in combinatie met de zwarte poten geven Muze een rustige en luchtige uitstraling. Getoonde zitbank is bekleed met een fijn geweven stof in de kleur naturel. Daarnaast is Muze tevens verkrijgbaar in andere kleuren. 

Shop 3-zitsbank Muze uit de collectie van BePureHome nu online of kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 801266-N
Breedte 280 cm
Hoogte 82 cm
Diepte 93 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 65 cm
Zitbreedte 205 cm
Hoogte armleuning 68 cm
Materiaal Stof
Kleur Natural
Montage Zelfmontage
Merk BePureHome
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8714713169306

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer