Skip to content

Daybeds In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek de collectie daybeds in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

hoekbanken Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Daybed: een multifunctioneel woonitem

Een daybed, combinatie van een bed, bank en chaise longue, is een multifunctioneel woonitem. Lees relaxt je favoriete boek of doe heerlijk een powernap op het loungemeubel. Deze ook wel genoemde slaapbank is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Zo is er altijd wel een ligbank die bij jouw persoonlijke woonwensen past. Bezoek onze woonwinkels en bekijk het ruime aanbod daybeds of bestel eenvoudig online!

Perfect voor een powernap & loungen

Het idee van een daybed komt oorspronkelijk van de oude Egyptenaren. De koningin van Egypte, Cleopatra, werd vaak afgebeeld op een daybed. Dit straalde namelijk status en rijkdom uit. Een daybed is een combinatie van een bank, bed en chaise longue in één. Het loungemeubel is perfect voor het lezen van een boek, om even een powernap te doen of lekker op te loungen. Woontip: plaats de lage bank stijlvol voor het raam en creëer daardoor een gezellige zitplek zonder het raam te blokkeren.

Diverse soorten en maten

In onze woonwinkels vind je daybeds in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Liefhebber van meubels met een chique uitstraling? Ga bijvoorbeeld voor een fluwelen slaapbank met een luxueus uiterlijk. Of toch liever een ligbed met een minimalistische uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld een stoffen ligbank in het grijs.

Daybed kopen bij Eijerkamp?

Op zoek naar een rustbank die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke woonwensen? Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal waar onze interieuradviseurs graag advies geven over het juiste daybed, passend bij jouw woonstijl en budget. Of bestel eenvoudig jouw favoriete rustbed online!

Lees meer