• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bijzettafel Clyde van bert plantagie is een strak vormgegeven tafeltje en vernoemd naar het wereldberoemde illustere duo Bonnie en Clyde. Niet voor niets perfect te combineren met bijzettafel Bonnie.

Mogelijkheden
Door de keuze uit diverse kleuren voor zowel het tafelblad als het onderstel stelt u een Clyde bijzettafel naar wens samen. Leverbaar in één afmeting.

Bewonder de Clyde bijzettafel in onze bert plantagie brandstore in Veenendaal of Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1448778
Breedte 42 cm
Lengte 42 cm
Hoogte 46 cm
Kleur Blauw
Materiaal Metaal
Vorm Vierkant
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Bert Plantagie