• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Eettafel Oxxi van bert plantagie is een robuust exemplaar met een stoere X poot, die staat op het slanke tafelblad waarin de noesten van het hout nog zichtbaar zijn.  De vorm van het subtiele tafelblad is geïnspireerd op de vormen van een boot en door de afgeronde vrije hoeken heeft u de mogelijkheden ruime zitplaatsen te creëren aan de Oxxi tafel. 

Mogelijkheden
Het tafelblad van de Oxxi is leverbaar in diverse houtsoorten- en kleuren, zoals Eiken, Kersen, Noten en Kernbeuken met diverse afwerkingen. Het onderstel wordt standaard geleverd in antraciet, maar is ook mogelijk in overige bert plantagie lak- en RAL-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse lengte- en breedtematen en afwijkende hoogtes.

Laat u adviseren over de mogelijkheden van de Oxxi eettafel in onze bert plantagie brandstores!

Kenmerken
Artikelnummer 1549081
Breedte 100 cm
Lengte 220 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal Hout
Vorm Rechthoekig
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Bert Plantagie