• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Seven van bert plantagie is een stabiele eettafel, een creatie van industrieel designer Edwin van Sommeren, een van de vaste ontwerpers van het oer-Hollands design merk.

Opvallend aan dit model is het onderstel dat voor een deel doorloopt in het tafelblad, in de vorm van een 7, waar ook de naam Seven vandaan komt. Daarnaast zorgt de combinatie van RVS met het houten massieve tafelblad voor een bijzonder contrast.

Keuze uit diverse opties
Het tafelblad van de Seven eetkamertafel is naar wens samenstellen door de keuze uit eiken-, cherry-, noten-, beuken- en essenhout én daarnaast ook leverbaar in HPL, in verschillende afwerkingen. Het onderstel is leverbaar in RVS en diverse bert plantagie lakkleuren. Eettafel Seven is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: lengtematen van 140 tot en met 160 cm en breedtematen 100, 110, 120, 140 cm en smaller dan 100 cm. Daarnaast kunt u kiezen uit tussenliggende lengtematen en voor afwijkende hoogtes.

Bezoek onze bert plantagie brandstore in Zutphen en laat u deskundig adviseren over de bert plantagie Seven eettafel.

Kenmerken
Artikelnummer 1573941
Breedte 100 cm
Lengte 220 cm
Hoogte 77 cm
Kleur Naturel
Materiaal Eikenhout
Vorm Rechthoekig
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Bert Plantagie