Skip to content
Bert Plantagie Odin Bank
Bert Plantagie Odin Bank
Vanaf 1370.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Odin Bank
1/22
Item 1 of 22

Bert Plantagie Odin Bank

Vanaf 1370.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Odin Bank

De kubistische vormen, strakke lijnen en opvallende details maken van bank Odin van bert plantagie een opvallende designbank. De sierknopen in het ontwerp, welke optioneel te plaatsen zijn in de rugleuning of achterzijde van de bank, geven Odin een stoere retro knipoog. Het moderne zitmeubel is ontworpen in het eigen atelier van bert plantagie met een deskundige aandacht voor subliem zitcomfort dat onder meer wordt geboden door middel van een aangename ondersteuning in de rug.

Designer Bert Plantagie over bank Odin: Odin is met zijn strakke lijnen, super comfortabele zit en stevige rug één van mijn favoriete ontwerpen. Het zitmeubel is vast gestoffeerd, waarbij de optie bestaat om sierknopen in de voor- of achterzijde van de rug aan te brengen. Door voor een contrasterende kleur of contrasterend materiaal te kiezen, krijgt deze allemansvriend een persoonlijke handtekening. Ik ben erg trots op de bijzondere stof- en ledercollectie van designbank Odin, welke we speciaal voor Eijerkamp ontwikkeld hebben. De collectie bestaat uit zes diepe kleuren gerecycled ecoleder van hoge kwaliteit, welke aanvoelt als een zijdezachte huid, en een stoere, grove stof in een vernieuwend kleurenpalet.

Getoond model wordt geleverd inclusief sierknopen in de voorrug, van stof Forza in de kleur Portabe. De bank in bekleed met gerecycled eco-leer Bull in de kleur Moss.

Ervaar het comfort en ontdek de exclusieve stof- en ledercombinaties van bank Odin in de bert plantagie Brand Store bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal en stel je eigen Odin zitbank, fauteuil of hoekbank samen.

Bert Plantagie Odin Bank
Bert Plantagie Odin Bank