Skip to content
Bert Plantagie Roman Eettafel
Bert Plantagie Roman Eettafel
Vanaf 3708.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Roman Eettafel
1/17
Item 1 of 17

Bert Plantagie Roman Eettafel

Vanaf 3708.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Roman Eettafel

Bij bert plantagie staan comfort, kwaliteit en functionaliteit centraal. Ook in het design van de Roman eettafel is hier rekening mee gehouden. Het ruime tafelblad zorgt voor voldoende zitruimte en heeft daardoor een krachtige uitstraling. Hierdoor is de Roman eettafel van bert plantagie niet alleen een functionele maar ook een stijlvolle toevoeging in de eetkamer.

De organische vorm van het tafelblad heeft een uniek design met zachte rondingen waardoor het aanzicht van de Roman eettafel vanuit elke hoek verschillend is. Het tafelblad is tevens verjongd waardoor de tafel een subtiele uitstraling heeft. 

De bert plantagie Roman eettafel is verkrijgbaar in verschillende formaten in hoogwaardige houtsoorten zoals eikenhout en notenhout. Daarnaast is het tafelblad ook beschikbaar in een ovale vorm en is het blad af te werken in meerdere lakkleuren. Het onderstel is mogelijk met één of twee ovaalvormige poten waarbij er gekozen kan worden om de twee poten asymmetrisch te bevestigen. Een centrale plaatsing van de ovaalvormige poot zorgt voor meer beenruimte. 

Ontdek alle mogelijkheden van de bert plantagie eettafel Roman in één van onze bert plantagie merkenstudio’s in Zutphen en Veenendaal.

Bert Plantagie Roman Eettafel
Bert Plantagie Roman Eettafel