Skip to content
Bert Plantagie Stella Eettafel
Bert Plantagie Stella Eettafel
Vanaf 3658.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Stella Eettafel
1/11
Item 1 of 11

Bert Plantagie Stella Eettafel

Vanaf 3658.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Stella Eettafel

De Stella eetkamertafel van bert plantagie is opvallende design tafel met bijzondere stalen pootconstructie. De eettafel heeft een subtiel afgewerkt blad dat van buiten naar binnen is verjongd van 4 naar 1,2 centimeter voor een elegante uitstraling. 

Stella van bert plantagie is te verkrijgen in verschillende afmetingen en hoogwaardige houtsoorten zoals eiken-, essen-, kersen- en notenhout. De lange zijde van de tafel is mogelijk in één randafwerking waarbij de kopse kant van het blad naar binnen verjongt. Tevens is Stella te leveren met een rank keramieken blad. Het onderstel van de eettafel wordt standaard geleverd in BP1000 antraciet maar is daarnaast ook in verschillende bert plantagie lakkleuren te verkrijgen.

Ontdek alle mogelijkheden van eetkamertafel Stella nu in onze bert plantagie brandstores in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Bert Plantagie Stella Eettafel
Bert Plantagie Stella Eettafel