Skip to content
Bert Plantagie Taj Mahal Salontafel
Bert Plantagie Taj Mahal Salontafel
Vanaf 288.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Taj Mahal Salontafel
1/4
Item 1 of 4

Bert Plantagie Taj Mahal Salontafel

Vanaf 288.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Taj Mahal Salontafel

Salontafel Taj Mahal uit de collectie van Bert Plantagie heeft zijn naam de danken aan de overeenkomst met het beroemde Indiase gebouw. Het ontwerp van deze salontafel staat namelijk voor delen, liefde en diversiteit. De tafel bestaat uit zowel ronde als rechte lijnen en heeft een bijzondere symmetrie. Voor het materiaal van het tafelblad heb je de keuze uit eiken- of notenhout, keramiek of Dekton. De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes, waardoor het combineren van verschillende varianten voor een stijlvol geheel zorgt.

Ontdek de mogelijkheden van salontafel Taj Mahal van Bert Plantagie in onze woonwinkels of vraag een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1615477
Breedte 40 cm
Hoogte 55 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Pebble
Merk Bert Plantagie
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer