gratis verzending vanaf € 500
Bert Plantagie Zyba Fauteuil
Bert Plantagie Zyba Fauteuil
Vanaf 979.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Zyba Fauteuil
1/10
Item 1 of 10

Bert Plantagie Zyba Fauteuil

Vanaf 979.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Neem contact op voor de actuele levertijd

Actie Top 20 snel in huis

De Top 20 bert plantagie stoelen, tafels, fauteuils en salontafels heb je nu bij Eijerkamp binnen 4 weken in huis!

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Zyba Fauteuil

Fauteuil Zyba is een ontwerp van Frans Schrofer voor bert plantagie. De kuip van model Zyba is gemaakt van vormschuim en heeft een 5-teens draaivoet. Deze elegante fauteuil is geheel naar eigen smaak vorm te geven.

Diverse uitvoeringen
Zyba is verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren leer en stof en uit te breiden met een hoofdsteun. Bovendien is het mogelijk om stof en leer te combineren. De draaivoet is volledig op de kleur van de kuip af te stemmen en te verkrijgen in glans chrome (standaard), BP lakkleuren, RAL-kleuren en mat chrome. Maak uw fauteuil extra persoonlijk met het Make it yours label.

Bezoek onze bert plantagie brandstore voor deskuding advies en kom proef zitten op de bert plantagie Zyba fauteuil.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1575477
Breedte 77.5 cm
Hoogte 87 cm
Diepte 82 cm
Materiaal Leer
Kleur bruin
Merk Bert Plantagie
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000367954
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer