Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Bert Plantagie Zyba High Fauteuil
Bert Plantagie Zyba High Fauteuil
Vanaf 1203.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Zyba High Fauteuil
1/17
Item 1 of 17

Bert Plantagie Zyba High Fauteuil

Vanaf 1203.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Zyba High Fauteuil

Fauteuil Zyba High van bert plantagie is een ontwerp van Frans Schrofer voor het Nederlandse meubelmerk en maakt deel uit van de verrassend veelzijdige Zyba familie. De royale kuip van de fauteuil, welke 20 centimeter hoger is dan zijn kleine broer Zyba, is vervaardigd uit hoogwaardig vormschuim en biedt daarmee een subliem zitcomfort. De kuip van de stoel wordt gedragen door een ranke 5-teens draaivoet maar is optioneel ook uit te voeren met een vierbenig onderstel: de Zyba High Four.

Met de vele keuzemogelijkheden is Zyba volledig te personaliseren en op de persoonlijke woonwensen af te stemmen. Met de keuze uit rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten is het ontwerp volledig aan te passen op het interieur.

Bezoek onze bert plantagie stores in Zutphen & Veenendaal om het comfort van de Zyba high fauteuil te ervaren en de vele mogelijkheden te ontdekken.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1595009
Breedte 77.5 cm
Hoogte 107 cm
Diepte 84,5 cm
Materiaal Stof
Kleur blauw
Merk Bert Plantagie
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000389314
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer