Skip to content
Bodilson Dexter Eetkamerstoel
Bodilson Dexter Eetkamerstoel
Vergroten
  • Bodilson Dexter Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

Bodilson Dexter Eetkamerstoel

Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bodilson Dexter Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Dexter van Bodilson heeft een schitterende retro look! Bekleed met de hoogwaardige stof Sole in de kleur Sasso, een eigentijdse lichtgrijze kleur. De zwart metalen poten vormen een stoer contrast met de grijze stof en lopen vloeiend over in de armleuningen. Dankzij de armleuningen met eikenhouten armleggers heeft de stoel een aangenaam zitcomfort.

Naast de getoonde uitvoering is de Dexter eetkamerstoel van Bodilson verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Leverbaar in diverse stoffen en leersoorten in verscheidene kleuren. De eikenhouten armleggers kunnen geleverd worden in de kleuren smoke, white wash en black. Dexter is ook verkrijgbaar als eetkamerbank.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1573932
Breedte 58 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 60 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 45 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Merk Bodilson
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer