Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Bodilson Filippa Opbergkast
Bodilson Filippa Opbergkast
Vergroten
  • Bodilson Filippa Opbergkast
1/6
Item 1 of 6

Bodilson Filippa Opbergkast

Levertijd: 1-2 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bodilson Filippa Opbergkast

Opbergkast Filippa van Bodilson: een stijlvolle opberger met een minimalistische en Scandinavische uitstraling. Deze slanke wandkast staat op een rank metalen onderstel en biedt voldoende ruimte om allerlei losse spullen in op te bergen. De bovenkant van de kast is de perfecte plek voor favoriete woonaccessoires.

Kast Filippa is gemaakt van lichtblond eiken fineer en afgewerkt met een Osmo finish. Shop opbergkast Filippa van Bodilson direct online of ontdek in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1635891
Breedte 110 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Rustiek Blond
Merk Bodilson
Woonstijl Scandinavisch
Barcode 8719638336727
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer