Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Bodilson Lasse Dressoir
Bodilson Lasse Dressoir
Vergroten
  • Bodilson Lasse Dressoir
1/4
Item 1 of 4

Bodilson Lasse Dressoir

Levertijd: 3-4 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bodilson Lasse Dressoir

Dressoir Lasse van Bodilson is een laag wandmeubel dat multifunctioneel inzetbaar is. Dit minimalistische meubel biedt achter twee deuren en in drie lades zeeën van opbergruimte en is door zijn hoogte van 50 centimeter perfect te gebruiken als tv-meubel in de zithoek. De zwart metalen poten en handgreepjes geven het strakke dressoir een kleine speelse knipoog.

Shop dressoir Lasse van Bodilson direct online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1635887
Breedte 184 cm
Hoogte 50 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Eiken fineer
Kleur Rustiek Blond
Merk Bodilson
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 8719638336734
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer