Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Bodilson Papers Salontafel
Bodilson Papers Salontafel
Vergroten
  • Bodilson Papers Salontafel
1/5
Item 1 of 5

Bodilson Papers Salontafel

Levertijd: 1-2 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Bodilson Papers Salontafel

Salontafel Papers van Bodilson is de perfecte tafel voor degene die veel leest. Naast genoeg ruimte voor accessoires, glazen en borden is er een ingebouwd rek voor al je tijdschriften en magazines. Een originele tafel om je mooiste boeken te bewaren.

Naast dat de tafel multifunctioneel is, is de tafel vervaardigd uit metaal. Het blad is voorzien van een Oak Veneer structuur. De strakke vormgeving van de salontafel maakt het geschikt voor zowel een modern als een industrieel interieur. Je ontdekt de mogelijkheden van de Bodilson salontafel Papers in een van onze Eijerkamp winkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1592790
Breedte 100 cm
Hoogte 35 cm
Diepte 60 cm
Materiaal Eiken fineer
Kleur zwart
Merk Bodilson
Woonstijl Modern
Barcode 8719638333078
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer