Skip to content
Bree's New World Luna Eetkamerstoel
Bree's New World Luna Eetkamerstoel
Vergroten
  • Bree's New World Luna Eetkamerstoel
1/3
Item 1 of 3

Bree's New World Luna Eetkamerstoel

Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Bree's New World: stoel Luna of Lunette cadeau

Nu bij aankoop van 6 Luna of Lunette stoelen van Bree's New World de 6e stoel cadeau of bij aankoop van 4 stoelen de 4e stoel voor de helft van de prijs in onze woonwinkels!

persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Luna Eetkamerstoel

Luna is een modern vormgeven eetkamerstoel met stijlvolle rondingen in de rugleuning. De stoel is bekleed met Apollo leder in een zwarte kleur en wordt gedragen door een ronde sledepoot gemaakt van RVS. Het onderstel is voorzien van kunststof glijders.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1554960
Breedte 48 cm
Hoogte 92 cm
Diepte 54 cm
Zitdiepte 45 cm
Materiaal Leer
Kleur zwart
Merk Bree's New World
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer