Skip to content
Bree's New World Lunette Eetkamerstoel
Bree's New World Lunette Eetkamerstoel
Vergroten
  • Bree's New World Lunette Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

Bree's New World Lunette Eetkamerstoel

Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Bree's New World eetkamerstoel Luna of Lunette cadeau

Ontvang nu bij aankoop van eetkamerstoelen Luna of Lunette uit de collectie van Bree's New World bij aankoop van 4 stoelen de 4e eetkamerstoel voor de helft van de prijs of bij aankoop van 6 eetkamerstoelen de 6e stoel cadeau in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Lunette Eetkamerstoel

Lunette is een modern vormgegeven eetkamerstoel uitgevoerd met armleuningen voor extra comfort. De stoel is bekleed met Toledo leder in een opvallende lever kleur en wordt gedragen door een ronde sledepoot gemaakt van RVS. Het onderstel is voorzien van kunststof glijders.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1628996
Breedte 52 cm
Hoogte 92 cm
Diepte 59 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 44 cm
Hoogte armleuning 68 cm
Materiaal Leder Toledo
Materiaal onderstel RVS
Kleur Lever
Kleur onderstel Zwart
Merk Bree's New World
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer