Skip to content
Bree's New World Mahjongg Dressoir
Bree's New World Mahjongg Dressoir
Vergroten
  • Bree's New World Mahjongg Dressoir
1/5
Item 1 of 5

Bree's New World Mahjongg Dressoir

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Mahjongg Dressoir

Dressoir Mahjongg uit de Eijerkamp Collectie is een moderne wandkast met een retro knipoog. Dit teakhouten dressoir brengt ons terug naar het interieur van de jaren zestig en zeventig: een simplistisch ontwerp met het kenmerkende, iets schuin uitlopende onderstel zoals we dat in die tijd veel zagen. Met dank aan drie deuren en drie lades biedt Mahjongg zeeën van opbergruimte. 

Naast getoonde uitvoering in teakhout is dressoir Mahjongg uit de Eijerkamp Collectie ook leverbaar in notenhout. Met de keuze uit twee afmetingen is het dressoir in vrijwel iedere woonruimte toepasbaar.

Ontdek de mogelijkheden van dressoir Mahjongg uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkels in Zutohen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1638271
Breedte 220 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Teakhout
Kleur Bruin
Merk Bree's New World
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer