Skip to content
Bree's New World Solitaire Opbergkast
Bree's New World Solitaire Opbergkast
Vanaf 1705.-
Vergroten
  • Bree's New World Solitaire Opbergkast
1/2
Item 1 of 2

Bree's New World Solitaire Opbergkast

Vanaf 1705.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Solitaire Opbergkast

Opbergkast Solitaire uit de Eijerkamp Collectie: een moderne uitstraling en praktische functie in één. Solitaire staat laag op z’n poten en is uitgevoerd met een strak lijnenspel. Geen deurgrepen, maar subtiele greeploze deuren. Naast de strakke vormgeving biedt Solitaire voldoende opbergruimte voor allerlei spullen. Netjes opgeborgen in deze stijlvolle kast. Solitaire kan tevens worden uitgevoerd als (tv-)dressoir. Opbergkast Solitaire is volledig naar wens samen te stellen op het gebied van kleur en materiaal.

Shop opbergkast Solitaire online of ontdek de mogelijkheden van opbergkast Solitaire van de Eijerkamp Collectie online door middel van een offerte!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1628230
Breedte 101 cm
Hoogte 128 cm
Diepte 46 cm
Materiaal Gelakt MDF
Kleur Matlak Marble Grey
Merk Bree's New World
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer