Skip to content
Bree's New World Twinny Salontafelset
Bree's New World Twinny Salontafelset
Vergroten
  • Bree's New World Twinny Salontafelset
1/7
Item 1 of 7

Bree's New World Twinny Salontafelset

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Twinny Salontafelset

Salontafelset Twinny uit de collectie van Bree’s New World is een veelzijdige set van twee tafeltjes waar je alle kanten mee op kunt. Dankzij de moderne vormgeving en rustige uitstraling past deze set in ieder interieur. De eivormige tafelbladen zorgen voor een speels karakter en strak design, die in combinatie met het minimalistische draadframe zorgen dat de tafels ruimtelijk aanvoelen. 

Deze set biedt talloze mogelijkheden in onderstellen, materialen en kleuren tafelblad. Naast de salontafelset zijn er diverse andere uitvoeringen verkrijgbaar van Twinny. Combineer de Twinny salontafelset met andere items uit de Twinny collectie voor een stijlvol geheel. Shop salontafelset Twinny van Bree’s New World online of bezoek onze woonwinkel in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644642
Breedte 95.5 cm
Hoogte 38 cm
Diepte 85,8 cm
Vorm Organisch
Materiaal HPL
Kleur Pulpis Dark, Pulpis Light
Kleur onderstel Zwart
Merk Bree's New World
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer