Skip to content
By Lassen Tired Man Fauteuil
By Lassen Tired Man Fauteuil
Vanaf 5815.-
Vergroten
  • By Lassen Tired Man Fauteuil
1/14
Item 1 of 14

By Lassen Tired Man Fauteuil

Vanaf 5815.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over By Lassen Tired Man Fauteuil

Fauteuil Tired Man van By Lassen: een bijzonder comfortabele designstoel welke wordt gekenmerkt door zijn vlinderachtige, sculpturale vormgeving. Het ontwerp stamt al uit de jaren 30 van de vorige eeuw en komt van de hand van de Deense architect en designer Flemming Lassen (1902-1984). Destijds werd de fauteuil speciaal ontwikkeld voor The Copenhagen Cabinetmakers Guild Competition. In 2020 werd de stoel opnieuw gelanceerd in onder andere Australian Sheepskin en bekroond met de German Design Award 2020.

Hoewel de vlinderachtige vorm anders doet vermoeden, liet Lassen zich voor het organische vorm van Tired Man inspireren door het postuur van de ijsbeer. Wanneer wordt plaatsgenomen ervaart de gebruiker volgens Lassen hetzelfde geborgen gevoel als een ijsbeerwelp dat bescherming zoekt bij zijn moeder.

Fauteuil Tired Man van By Lassen is, naast getoond model in de iconische Sheepskin stoffering, uit te voeren in diverse kleuren en materialen. Naar wens is de fauteuil uit te voeren met een vast onderstel of met wielen. Ervaar het comfort en ontdek de vele mogelijkheden van de Tired Man fauteuil van By Lassen in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1606506
Breedte 102 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 97 cm
Vorm Rond
Kleur Moonlight
Merk By Lassen
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer